Dit Is Waarom Een Clipper Een Geweldige Aansteker Is

444
Editor choice Clipper Aansteker
8.2
Dit Is Waarom Een Clipper Een Geweldige Aansteker Is
Dit Is Waarom Een Clipper Een Geweldige Aansteker Is

Clippers zijn navulbare aanstekers in zakformaat die op unieke wijze zijn ontworpen om de ervaring van de gebruiker te verbeteren en te waarderen. Clipper aanstekers zijn hervulbaar, hebben een vervangbare vuursteen, top van de lijn veiligheidsvoorzieningen en hebben een grote verscheidenheid aan patronen en verzamelbare prints. Maar Clipper aanstekers zijn veel meer dan die functies, ze hebben namelijk een rijke geschiedenis en zijn meer dan slechts een aansteker.

De geschiedenis van Clipper Lighters

Wanneer is Clipper ontstaan?

Flamagas, het bedrijf dat Clippers produceert, begon oorspronkelijk met de productie in 1959. De iconische Clipper die we vandaag de dag kennen en waarderen, werd echter pas in 1971 geïntroduceerd. Met de creatie van de Clipper was Flamagas het eerste bedrijf dat ooit een navulbare aansteker creëerde.

Flamagas begon met slechts één distributiefabriek in Barcelona, maar breidde al snel uit en heeft nu productiefaciliteiten in 90 landen, waarmee het bedrijf zich consolideerde als wereldleider op de markt van navulbare aanstekers. Als het gaat om het beste gereedschap voor rokers, zijn Clipper aanstekers de gouden standaard.

Clipper produceert nu meer dan 450 miljoen stuks per jaar en biedt veel verschillende modellen aan, waardoor ze de meest verzamelbare aansteker op de markt zijn.

Voor en nadelen

Is een Clipper een goede aansteker?

Voordelen
 • Hervulbaar
 • Vuursteen te vervangen
 • Handige aandruktool
 • Veel verschillende artworks
Nadelen
 • Gaat minder lang mee dan bijvoorbeeld een BIC aansteker
 • Heeft geen schone vlam
 • Geeft niet perse lange garantie

Clippers hebben een verwisselbare vuursteen ven een geribbeld duimwiel. De vuursteen kan worden gebruikt als aandrukhulpmiddel voor je eigen gedraaide joint, sigaret of pijp. Clipper is de enige aansteker op de markt welke je niet alleen kunt hervullen, maar ook de vuursteen kunt vervangen als dat nodig is. De Clipper vlam brandt op een constante hoogte en wordt hoger wanneer de aansteker zijwaarts wordt gedraaid. Clippers hebben een kindveilig mechanisme en zijn gemaakt van sterk Nylon materiaal dat minder snel barst en hittebestendiger is dan goedkopere kunststoffen.

Het geavanceerde, hervulbare en navulbare ontwerp van de Clipper aansteker maakt het een ideaal multi-tool voor inpakken en roken. Elke keer dat je een Clipper hervult, bespaar je 1 liter olie (betreffende het restproduct van gas). Clipper aanstekers besparen consumenten geld en verminderen plastic afval. Clipper butaan kan worden gekocht in meerdere zuiverheidsgraden die schoner brandt dan de gemiddelde wegwerpaansteker.

Hervullen van een Clipper aansteker

Hoe hervul je een Clipper aansteker?

Als je de Clippers consequent gebruikt, zul je uiteindelijk isobutaan moeten kopen en de aansteker moeten bijvullen. Het proces is vrij eenvoudig, maar vereist wel dat je vooruit denkt als je bijna geen brandstof meer hebt. Om een Clipper bij te vullen, plaats je het mondstuk van de butaanbrandstof op de rode stip op de onderkant van de aansteker, en het butaan zal in de aansteker spuiten.

Om het vuursteentje te vervangen, trek je stevig aan het duimwiel om de pook te verwijderen, verwijder dan het stukje onderaan de pook, en het oude vuursteentje zal eruit vallen. Doe de nieuwe vuursteen erin, plaats het stukje onder de pook terug en steek de pook weer in de aansteker.

Clipper Mania

Dit is waarom “Clipper Mania” is ontstaan

Clipper aanstekers zijn verzamelobjecten om dezelfde reden waarom mensen sneakers verzamelen: Omdat ze er zijn in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen en gemaakt zijn van verschillende materialen zoals nylon en metaal. Clippers zijn bedoeld om te verzamelen, te laten zien en te ruilen met vrienden, en kunnen een leuk feestgeschenk zijn.

Clipper Designs

Daarnaast staat Clipper erom bekend goed voor het milieu te zorgen. Het hervulbare butaangas bespaart niet alleen uw geld en andere aanstekers van rotting op een stortplaats, maar is ook minder schadelijk voor de ozon wanneer het wordt uitgestoten. Clipper biedt 7xs en 10xs gefilterde butaanblikjes die het navullen van uw aansteker een milieubewustere keuze maken.

Prijslijst

Waar je Clipper aansteker kopen?

 • Koop alleen bij betrouwbare webshops voor een volledige garantie!

De meeste Clipper aanstekers zijn geprijst op €2, maar de wat luxere uitgaven zijn eerder rond de €15. Eén ding is zeker, er is genoeg keus. Regelmatig komen er nieuwe ontwerpen uit en ook kun je Clipper aanstekers in bundels kopen.

>> Bekijk hier alle Clipper designs online!

Conclusie

Clippers zijn uitstekende aanstekers

Het is duidelijk dat Clipper aanstekers de beste keuze zijn voor een verbeterde rookervaring. Clippers hebben zo veel unieke en nuttige voordelen voor rokers waar andere merken zoals BIC niet mee kan concurreren. Clippers gaan minder snel kapot dan BICs en als je de brandstof en het vuursteentje van een Clipper onderhoudt, kun je jarenlang dezelfde aansteker gebruiken. Met de veranderbare grootte van de vlam zijn Clippers ook makkelijker te gebruiken.

Als je een stapje verder wilt gaan, zijn metalen Clipper aanstekers een goede keuze. De chique uitstraling en pure kwaliteit van Clippers hebben ook een verzamelaarsmarkt gecreëerd rond de aanstekers. Het is logisch dat de “Clipper Mania” heeft toegeslagen, met Clipper collecties in beperkte oplage die van onschatbare waarde zijn geworden. Clippers zijn de superieure keuze van aanstekers voor selectieve rokers die bijdragen aan een uitzonderlijke rookervaring.

Add your rating

User’s ad Editor’s scores

8.5 Totale Score
Beste uit de test!

8.5Expert Score
Gebruiksvriendelijkheid
8.5
Functies
8.5
Design
9
Prijs / Kwaliteit
8.5
7.9Gebruikers’ score
Gebruiksvriendelijkheid
7.7
Functies
7.9
Design
8.3
Prijs / Kwaliteit
7.8
Uw recensie toevoegen  |  Lees recensies en reacties
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. 4
  Gebruiksvriendelijkheid
  70
  Functies
  80
  Design
  100
  Prijs / Kwaliteit
  70

  Ik begon Clipper aanstekers te verzamelen door ze uit mijn kerstpakket te krijgen… Ik vind ze echt geweldig! Ik zou graag meer soorten zien!

  + Pluspunten: Alle designs!
  Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
 2. 3.6
  Gebruiksvriendelijkheid
  70
  Functies
  70
  Design
  80
  Prijs / Kwaliteit
  70

  Ik geef de voorkeur aan Clipper aanstekers omdat ze navulbaar zijn. Natuurlijk branden ze een paar honderd keer, maar het hervulbare ding is zuinig voor mij. Een blikje butaan kost 1,99 euro en dat kan ik me veroorloven!!! Het blikje gaat ongeveer 2 maanden mee en met mijn kleine budget is dat perfect!!!

  Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

  Laat een reactie achter

  Uw totale score

  Vergelijk Aanstekers | BesteAansteker.nl
  Logo
  Herstel Wachtwoord
  Vergelijk items
  • Totaal (0)
  Vergelijken
  0